جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

تاکید وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان بر تحکیم و گسترش روابط

تاکید وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان بر تحکیم و گسترش روابط وزیران خارجه ایران و آذربایجان در خصوص برخی ابتکارهای دو و چندجانبه در راستای افزایش و ارتقای همکاری‌های مشترک تبادل نظر کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 September 24
کد خبر: ۲۰۵۳۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان در ادامه دیدارهای دیپلماتیک خود در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، عصر روز شنبه با جیحون بایرامف وزیر خارجه جمهوری آذربایجان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار برخی موضوعات مورد علاقه دوجانبه و تحولات منطقه قره باغ مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

وزیر امور خارجه کشورمان از روند پیشرفت روابط میان دو کشور در زمینه‌های مختلف اظهار خرسندی کرد و ابراز امیدواری نمود که در تکمیل این روند، بزودی شاهد بازگشت سفیر و دیپلمات‌های جمهوری آذربایجان به سفارت این کشور در تهران و گشایش صفحه جدیدی در روابط دو کشور باشیم.

جیحون بایرامف وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار، خرسندی کشورش را از دیدارهای اخیر هیأت‌های مختلف دو کشور و نتایج حاصله ابراز داشت.

وی نتایج نشست‌های اخیر مسئولان عالی مختلف دو کشور را سازنده و رو به جلو ارزیابی کرد و برای برداشتن گام‌های سازنده جدید میان دو کشور اظهار آمادگی کرد.

دو وزیر در خصوص برخی ابتکارهای دو و چندجانبه در راستای افزایش و ارتقای همکاری‌های مشترک تبادل نظر نمودند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار